Majstrovstvá okresu vo volejbale dievčat stredných škôl

Dňa 16. 02. 2018 sme sa zúčastnili majstrovstiev okresu vo volejbale dievčat stredných škôl, ktoré sa konalo v Spojenej škole, Rosinská cesta, Žilina a Dopravnej akadémii v Žiline.

Do súťaže sa prihlásilo až 12 družstiev, družstvá boli rozdelené do štyroch skupín. Víťazi z každej skupiny postúpili do finále.

Vylosovali sme si skupinu C, ktorú sme vyhrali. Postúpili sme do 2. kola s Gymnáziom Varšavská, s ktorým sme hrali 1 : 1 a zvolený systém hry „na vyhrané 2 sety“  nás rozdielom jednej jedinej lopty posunul do semifinále a nie do finále o tretie miesto so Spojenou školou, Rosinská cesta, Žilina. Tento sme tiež hrali 1 : 1, opäť rozdiel získaných bodov bol priaznivejší pre športovú školu. Dievčatá nakoniec obsadili nečakane 4. miesto.

Patrí im veľká pochvala za bojovnosť, obetavosť a radosť z hry. Družstvo je skoro celé nové, zložené z nových hráčok, ktoré nie sú volejbalistky. Ich výkon na tomto turnaji bol obdivuhodný.

Dievčatá získavajú 20 bodov do celoškolskej súťaže – agrošportovkyňa roka

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.