Školská jedáleň

Vážení rodičia, študenti, verejnosť,

vedenie Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku v Žiline Vám oznamuje, že od 1. februára 2017 dochádza k pozitívnym zmenám v školskej jedálni vo vzťahu ku kvalite stravovania.

Jedlá budú pripravované podľa nových receptúr, budeme sa orientovať podľa toho, aby strava bola čo najviac podľa záujmu stravníkov (žiakov, pedagógov, cudzích stravníkov). Výrazným krokom k tomu je účasť žiakov školy z jednotlivých tried na príprave nových týždenných jedálnych lístkov, pričom na každom z nich budú uvedení žiaci a trieda, ktorá sa podujala na ich tvorbe spolu s vedúcou školskej jedálne a vedúcej stravovacej komisie Ing. Némethovej.

Veríme,  že  sa týmto zvýši nielen kvalita jedál,  ale aj záujem žiakov a aj stravníkov z verejnosti. Zároveň vás informujeme, že cena jedálneho lístku (obed) pre žiakov ostáva na rovnakej úrovni a to 1,40 €, cudzích stravníkov – 2,36 €. Zároveň predlžujeme čas výdaja obedov do 14.00 h.

Veríme, že predovšetkým naši študenti 1. – 2. ročníka budú reagovať na uvedenú skutočnosť, nakoľko v súlade s požiadavkami  zdravej výživy a rozvrhu hodín je vhodné využívať stravovanie v školskej jedálni.

Všetky ostatné informácie sú uvedené na našej web stránke v sekcii školská jedáleň.

 

Ďakujem

 

Ing. Ľubomír Schvarc

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.