Súťaž vo viazaní a aranžovaní kvetov VICTORIA REGIA 2017

Dňa 20. septembra 2017 sa v Piešťanoch uskutočnil 24. ročník súťaže VICTORIA REGIA. Hlavná téma tohtoročnej národnej súťaže s medzinárodnou účasťou vo floristike znela: Kvety a móda.

V galérii Kultúrno-spoločenskéno centra Fontána sa tohto roku stretlo 27 súťažiacich z 12 škôl zo Slovenska a Českej republiky. Svoje sily si zmerali v 4 kategóriách: „Kvetinový módny klobúk“ – klobúk na kvetinové korzo, „Kytica pre mladého módneho návrhára“ – na defilé viazaná kytica, „Exteriérová kvetinová dekorácia“ – vysadzovaná kompozícia na terasu módneho salóna, „Tajná práca“ – dekorácia z páru gumených čižiem do výkladu obchodu s módnou obuvou.

Našu školu reprezentovali dvaja študenti: z III. AZ triedy Jozef Hrabovský a z I. V Miriam Bučková, ktorých na súťaž pripravovala Ing. Jarmila Dudoňová.

Miriam Bučková sa umiestnila celkovo na 2. mieste a v súťaži Skills Slovakia sa umiestnila na 1. mieste, nakoľko celkovým víťazom bol žiak z Českej republiky.

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.