ENVOFILM

18. októbra sa naša škola zapojila do medzinárodného projektu zameraného na tvorbu environmentálnych filmov. Organizátorom podujatia bola Albrechtova stredná škola v Českom Tešíne, kde sme sa aj vybrali.

Odovzdávanie cien prebiehalo v niekoľkých kategóriách, napr. Najlepší film základnej školy, Najlepší film strednej školy, Najlepší medzinárodný film, Víťazný film a iné… Do každej z kategórií boli nominované 3 filmy.

Úspechom našich žiakov bola nominácia do kategórie Najlepší medzinárodný film, kde sme súperili so školou z Poľska a z Kysuckého Nového Mesta.

I keď sa nám nepodarilo získať prvé miesto, ďakujeme Diane Křenkovej a Ivanovi Bačikovskému za čas a námahu, ktorú pri tvorbe filmu obetovali…

A v duchu hesla nášho tohtoročného filmu: „Nie je dôležité koľkokrát spadneš, ale koľkokrát sa postavíš a bojuješ ďalej,“ budeme aj my tvoriť nové filmy, ktoré sa stanú lepšími a lepšími.

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.