SUPER ÚSPECH NÁŠHO ŠTUDENTA – PETRA LEPIŠA Z 3. L – GRATULUJEME!!!

Dňa 25. januára 2020 sa v Považskej Bystrici konal Galavečer bojových športov, ktorý predstavil zápasy v klasickom boxe a K1.

Nádherný úspech sa podarilo dosiahnuť nášmu študentovi – Petrovi Lepišovi, ktorý je členom klubu Assassin Gym Bytča.

Po víťazstve nad dovtedajším držiteľom opasku Kristiánom Nguyenom sa stal

profesionálnym majstrom Slovenska

organizácie WKN v kickboxe.

Kickbox je populárny bojový šport, pri ktorom sú povolené kopy, údery kolenom a rukou. Víťazný zápas sa konal v Považskej Bystrici a borci absolvovali tri kolá po tri minúty. Peťo vyzval na zápas Kristiána Nguyena a porazil ho. Stal sa tak profesionálnym majstrom Slovenska.

Rozdiel medzi amatérskym a profesionálnym kickboxom je napríklad aj v tom, že kým amatéri používajú chrániče na celé telo, tak „profíci“ majú povolené len rukavice a chránič zubov.

Peter trénuje 5-krát do týždňa a cez víkendy si pridáva beh, plávanie a posilňovňu. Keďže je študent, trénuje bežne od šiestej večer. Tréning začína zahriatím sa na švihadle, potom nasleduje rozcvička na všetky časti tela a pokračuje sa hlavným tréningom, ktorým sú nácviky so sparingpartnerom alebo bez neho.

Čítajte viac: https://myzilina.sme.sk/c/22318746/majster-slovenska-zo-stiavnika-sa-chce-raz-kickboxom-zivit.html.

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.