13. ročník školského plesu

10.2. 2017 v piatok, sa uskutočnil XIII. ročník školského plesu. Aj tento rok toto podujatie usporiadali JA firmy v odbore Manažment regionálneho cestovného ruchu a to Ja firmy Interra a Aventure pod vedením Ing. Gaboríkovej a Némethovej. Významnú úlohu pri organizácii plesu zohrala aj naša škola. Ples ako obyčajne otvorili mažoretky Diana. V zaujímavom programe ďalej pokračovali: ľudový spev talentovanej Anny Márie Ďuračkovej z 1.K s rodinou, folklórny súbor Mladosť a mali sme možnosť vidieť aj profesionálny spoločenský tanec. Do programu bola zaradená bohatá tombola o zaujímavé ceny rôzneho druhu od kozmetiky kvalitnej značky Vichy a Bioderma, rôznych poukazov do kaderníctva či fitness centra, autodoplnky až po kosačku. Do tanca nám ako obvykle hrala skupina Timex.

Žiaci pri zabezpečovaní jednotlivých služieb, príprave a organizácií využili nadobudnuté teoretické a praktické vedomosti z predmetu technológia služieb CR, z marketingu, sociálnej komunikácie, podnikania v cestovnom ruchu, účtovníctva ap. Do prípravy sa zapojili takmer všetci „zamestnanci“ JA firiem- žiaci III.T. Mali na starosti činnosti ako zásobovanie bufetu, kalkulácie, príprava sály, tomboly, programu, predaj vstupeniek, objednanie služieb. Marketingové a produktové oddelenie navrhlo stratégiu propagácie podujatia – spracovali plagáty, ktoré boli rozvešané na viditeľných miestach v priestoroch školy, publikované na sociálnych sieťach, navrhli vstupenky, osobne pozývali hostí. Do samotnej realizácie, ktorá zahŕňala moderovanie, program, uvádzanie, obsluhu, starostlivosť o hostí v bufete ap., sa zapojilo 18 žiakov III.T. Nakoniec finančné oddelenie zaplatilo faktúry a zabezpečilo záverečné vyúčtovanie. Bola to pre žiakov veľmi obohacujúca a poučná podnikateľská skúsenosť.

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.