Krajské kolo v aerobiku dievčat a chlapcov stredných škôl

Dňa 3. 12. 2018 sa uskutočnilo krajské kolo v aerobiku dievčat a chlapcov stredných škôl v športovej hale Plavisko, v Ružomberku.

Z 10-tich postupujúcich dievčat a chlapcov sme mali 5 dievčat, ktoré postúpili na majstrovstvá Slovenska – srdečne gratulujeme dievčatám.

 

Hodnotilo sa: držanie tela, upravenosť (oblečenie, obuv), technika prevedenia, presné opakovanie prvkov podľa cvičiteľa, dodržanie rytmu, umelecké predvedenie, výraz tváre – showmanship.

Súťaž bola kondične veľmi náročná, dievčatá vydržali všetky 4 bloky, zvládli to výborne. Do celoslovenského kola postupuje 10 najlepších.

 

V Ý S L E D K Y

– víťazky KK:

  1. miesto HRČKOVÁ KLAUDIA Gymnázium J. M. Hurbana Čadca
  2. miesto GERECOVÁ VIKTÓRIA Gymnázium Š. Moyzesa Ružomberok
  3. miesto MAZÚROVÁ BARBORA SOŠ poľ. a služieb na vidieku Žilina – 2.AZ

 

Naše dievčatá, ktoré postúpili na MS:

Smutná Katarína -3. L

Furendová Alica – 2. L

Ozaniaková Rebeka – 2. L

Hladka Cindy – 2. MK

 Z našej školy sa zúčastnili ešte Zelinová Valéria – 4.L, Pastiriková Adela – 1. MZ, Žilčáková Michaela- 1. MZ, z ktorých posledné budú mať ešte  príležitosť zasiahnúť o postup v ďalších ročníkoch.

Do školskej súťaže Agrošportovkyňa roka si pripisujú dievčatá za účasť po 40 bodov, za postup do celoslovenského kola 40 bodov a za 3. miesto 50 bodov.

Celoslovenské kolo sa koná v Trenčíne 4. 2. 2019.

 

 

Mgr. Jurkovičová Katarína

 

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.