Kurz pohybových aktivít – lyžiarsky a snowbordový kurz

Kurz pohybových aktivít – lyžiarsky a snowbordový kurz sa konal dochádzkovou formou v lyžiarskom stredisku Snowland Valčianska dolina. Uskutočnil pre všetkých žiakov 1. ročníka v dvoch februárových termínoch. V druhom termíne sa niektorí žiaci zúčastnili aj korčuľovania.

Snowland ponúka novú modernú 4-sedačkovú lanovku s nástupným pásom a dĺžkou 1320 m, prevýšením 330 m a prepravnou kapacitou 2000 osôb za hodinu a 6 lyžiarskych vlekov s celkovou kapacitou 5700 osôb za hodinu. Rozdielna náročnosť terénu aj vlekov umožnila všetkým od najslabších až po dobrých lyžiarov naučiť sa alebo zdokonaliť sa v lyžiarskych a snowbordových zručnostiach.

Žiaci boli disciplinovaní, dodržiavali a plnili pokyny svojich inštruktorov, ich správanie na oboch kurzoch hodnotím veľmi pozitívne. Naučili sa alebo zdokonalili v pohybových lyžiarskych a snoubordových zručnostiach, zažili pobyt v zimnej prírode, utužili sa pozitívne vzťahy medzi spolužiakmi.

V závere kurzu v piatok  nám inštruktori zo strediska postavili malý slalom, kde si všetci žiaci mohli preveriť svoje novonadobudnuté lyžiarske a snowbordové schopnosti a naučené zručnosti. Najlepší žiaci dostali sladké odmeny aj diplomy.  Za snahu a výdrž boli odmenení čokoládou všetci žiaci kurzu.

      

 

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.