„VEĽA LÁSKY SA ZMESTILO DO KRABICE OD TOPÁNOK“

Všetko na svete môže človek zastaviť, každý pohyb, každý nepokoj, čo však nezastaví, nespomalí, je čas. Čas plynie ako rieka nášho života. Míňa sa deň za dňom, rok za rokom a my sa v určitých chvíľach zastavíme.

11. 12. 2019 sa naši žiaci zúčastnili vianočného posedenia v DSS Jesienka v Bytči, aby sme prejavili svoju pozornosť a úctu tým skôr narodeným. Pri takýchto príležitostiach sa človeku neraz premieta jeho doterajší život, uvažuje o zmysle ľudského bytia, o zmysle nášho života.

DSS pripravila pre seniorov kultúrny program, v ktorom vystupovali deti z materskej škôlky, folklórny súbor, heligonkári z Kotešovej a Kolárovíc. Dojímavým momentom bola najmä pieseň „Tichá noc, svätá noc,….“, ktorej slová mnohým seniorom vohnali slzy do očí. Na tvárach seniorov bolo vidieť, že sa tešia zo spoločného posedenia.

Naši žiaci pomáhali pri odovzdávaní vianočných darčekov, koláčov, čaju ale aj pri rozbaľovaní darčekov nielen v spoločenskej miestnosti ale aj ležiacim pacientom, ktorí sa nemohli posedenia zo zdravotných dôvodov zúčastniť.

Srdečne ešte raz ďakujeme všetkým triedam, zamestnancom školy, ktorí prispeli vianočnými balíčkami pre seniorov v DSS Jesienka v Bytči!

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.